Bestyrelse

Festudvalget har sendt nedenstående til bestyrelsen Vi har i festudvalget valgt, at trække os fra dags dato grundet manglende hænder og tid. Vi vil dog gerne fortsat stå for præmiefesten/sommerfesten som en afslutning på vores arbejde i festudvalget. Vil du videregive denne information, samt at der fremover ikke vil være lørdagskaffe.���� Venlig hilsen Susanne, Hans, Jacob og Anne Julie Vi er kede af, men har forståelse for at festudvalget trækker sig. Præmiefesten/sommerfesten er reddet, lørdagskaffen er indtil videre aflyst. Tak til jer alle 4 for gode oplevelser og arrangementer.Tak for en kæmpe indsats. På bestyrelsens vegne

16-06-2022
Sankt hans Aften i Fredhøje
Alle medlemmer af foreningen er inviteret til en hyggeaftenved bålet.
Grillen er tændt og klar klokken 18.00
Der vil være et bålfad med gløder, så børn og barnlige sjæle kan lave sig et snobrød.
Man medbringer selv maden.
Drikkevarer skal købes i klubhuset.
Sankt Hans bålet tændes klokken 20.00
Vi ses den 23. juni til bål og kolonihavehygge.
Festudvalget.
11-08-2022
Abejdsdage i august
Arbejdsdagene den 20. og 21 august er udskudt. Vi får på et tidspunkt(kommer senere) behov for frivillige til at arbejde med klubhuset indvendig(maling, nye gardiner, nye lamper mv) mere herom senere.
16-08-2022
Festudvalget
Festudvalget har sendt nedenstående til bestyrelsen

Venlig hilsen Susanne, Hans, Jacob og Anne Julie

23.02.2022

Den ny bestyrelse :

JONAS, have-nr.18        FORMAND

LEIF, have-nr.61            KASSERER tiltrådt midt i perioden

CARSTEN, have-nr.2       SEKRETÆR

LENE, have-nr.70            Bestyrelsesmedlem

MARIANNE, have-nr.40    ( valgt til  Suppleant ved den seneste generalforsamling ) er pr. 1.juni indtrådt som fuldgyldigt Bestyrelsesmedlem

d.31.maj 2022 skriver TOM, have-nr.58  :

Jeg har d.d.trukket sig fra bestyrelsessamarbejdet , da jeg er blevet sat skakmat og gjort inhabil i en personsag, som den nytiltrådte formand har valgt, at håndtere på egen hånd , uden først at rådføre sig med den øvrige bestyrelse (- eller med Festudvalget, hvorfra personsagen udspringer)

Af samme årsag, har jeg naturligvis også forladt Festudvalget.  Beklager !

/ Tom

—----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den nye Formand og Kasserer skal registreres og godkendes i foreningens bank. Endvidere skal de begge påtegnes div. overenskomster, kontrakter, policer og aftaler, samt tildeles koder og logins, førend klaveret spiller igen.

Venligst, giv den nye Bestyrelse lidt tid og ro i starten 😊

Den regnskabsmæssige drift er overdraget til Kolonihaveforbundet's Foreningsservice -Økonomi .   ( se også siden: Haveleje )

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Havelejen til Hf.Fredhøje udgør fremover 1.100,-kr/kvartal for haver i normal størrelse.

Havelejen til Hf.Fredhøje udgør fremover 1.650,-kr/kvartal for haver i STOR størrelse.

Havelejen, for de haver, som har indbetalt et depositum, for at blive optaget i foreningen, vil automatisk blive overført fra dette indestående depositum de første kvartaler.

/Tom

NYT FRA BESTYRELSEN har modtaget 46