Er du Fredhøje's ny Kasserer ?

Når vi senere på sæsonen igen kan afholde Generalforsamling,er vel nok det vigtigste emne, der skal tages stilling til:

Valg af ny Kasserer !

Mon ikke der gemmer sig én blandt Fredhøje's medlemmer, som kan tænke sig at stille op til posten ?

Hvis du er nogenlunde talkyndig, og kan overskue et Excel-ark, er du måske et godt bud til posten. Den aftrædende Kasserer, Mads har gjort et rigtig fint og overskueligt system, som han har lovet at bringe betryggende og gnidningsfrit videre til efterfølgeren.

Det er meget vigtigt,for alle haveforeningens medlemmer, at forstå, at hvis vi ikke kan udpege en ny Kasserer fra foreningens egne rækker, ja-så vil vi blive sat under regnskabsmæssig administration via Vestjyllands Kredsen.

Dette vil koste Hf.Fredhøje i omegnen af 400 - 500kr pr.år

PR. HAVE ‼️

Gang det selv med 73(haver): De penge kan vi SAGTENS bruge på noget, der er sjovere.

Så spørg dig selv, din nabo eller hvem du nu møder i haven, om det ikke ville være en god idé, at stille op til Kasserer-posten og bidrage lidt til fællesskabet, ved at arbejde sammen med resten af Bestyrelsen for en fortsat sund og ansvarlig økonomi i Hf.Fredhøje

Den, der har Evnen -har også Pligten !

ER DU INTERRESSERET, SÅ KONTAKT BESTYRELSEN

/Tom