Kontraktunderskrivning / Haveleje

Nu er det muligt at få ført strøm ind på grunden

VESTFORSYNING melder nu klar til, at alle de nye haver i Fredhøje kan blive tilsluttet strømforsyningen. For de haver, som er flyttet fra tidl. NYHOLM, betales tilslutningsafgiften af Holstestebro Kommune ifølge den samlede aftale, som blev indgået.

De øvrige haver skal selvfølgelig selv betale for at blive tilsluttet. Man kan frit vælge, hvilken installatør man ønsker at bruge.

OBS‼️

Nu er alle nye haver optaget som medlemmer af Hf.Fredhøje, idet der nu er underskrevet lejekontrakt med alle.

Havelejen vil dog først blive opkrævet, når Kommunen er helt færdig med den nye udstykning . Når Holstebro Kommune melder klar med en ny Overenskomst med haveforeningen og begynder at opkræve Jordleje for arealerne, kan vi her i Hf.Fredhøje begynde at iværksætte opkrævning af leje fra de nye medlemmer, og det vil man selvfølgelig få besked om straks.

SIG DET VIDERE TIL DIN NABO !

Eller endnu bedre:

SIG TIL ALLE DINE NABOER, AT DE SKULLE TA ' OG LÆSE HJEMMESIDEN EN GANG IMELLEM 😊

/bestyrelsen

Haveleje har modtaget 6